Susține-ne

Știm că e dificil să îți imparți bugetul lunar între facturi, cumpărături și recreere, așa că donațiile către noi, ONG-urile probabil nu sunt prea sus în lista de priorități. Dar hei, de multe ori nici nu te costă vreun leu să ajuți (vezi redirecționare impozit) sau te costă foarte puțin. Pentru noi, fiecare gest este binevenit!

Avem credința că punând fiecare câte puțin, mână de la mână vom ajuta caravana să ajungă la cât mai multe persoane defavorizate care au nevoie de serciviile ei. Așa că dacă și tu crezi în misiunea noastră de a face medicină la sate, aruncă un ochi mai jos.

Donează ON-LINE

Donează prin MobilPay

Prin MobilPay poți realiza donație directă către noi. Donatiile ne ajuta sa ajungem la cat mai multi oameni din tara si astfel si tu poti sa faci bine pentru Romania.

Donează prin Galantom

Dacă se apropie ziua ta uite o idee! În locul unui cadou material optează pentru unul spiritual și convinge-ți prietenii să doneze banii de cadou pe platforma Galantom.

Donându-ți ziua de naștere vei ridica gradul de conștientizare față de cauza noastră, prietenii se vor simți impliniți pentru că ți-au făcut un cadou și o faptă bună în același timp, iar Caravana va primi fonduri pentru următoarele ediții. Toată lumea câștigă!

Mai mult decât atât, în loc de ziua de naștere poate fi orice provocare personală, de la cross-uri la lăsatul de fumat sau renunțatul la mersul cu mașina la serviciu în favoarea transportului în comun.

Donează prin Facebook

Dacă te simți mai mult în apele tale pe Facebook poți deschide un fundraiser și aici, prin intermediul prietenilor noștri de la RUF - Romanian United Fund.

Ai de urmat câțiva pași simpli.

Redirecționează IMPOZIT

Persoane fizice

Simplu și gratuit! Anual, o parte importantă din bugetul Caravanei vine de la voi, persoanele fizice (inclusiv PFA) care alegeți să redirecționați 3,5% din impozitul datorat statului către noi.

Alege filiala cea mai apropiată de tine, completează link-ul si trimite-ne pe adresa formular230@caravanacumedici.ro formularul generat automat. Ne ocupă noi să-l depunem, iar ulterior ANAF va direcționa către Caravana cu Medici o parte din impozitul tău.Chiar dacă nu lucrezi, le poți povesti prietenilor, rudelor sau cunoscuților despre noi și despre cum ne pot ajuta. Data limită este 25 mai 2023.

Companii

Dacă deții o companie, poți direcționa către noi sub formă de sponsorizare o sumă echivalentă cu cel mult 20% din impozitul pe profit estimat pentru anul curent până pe 31 decembrie 2023, iar suma respectivă va fi ulterior dedusă din impozitul pe profit aferent anului 2023.

Scrie-ne pe caravanacumedici@gmail.com și vom urma împreună pașii necesari.

Mulțumim!